Fysik

tjekke

26. marts 2012 af Aleynaa

HEjsa.. Jeg er i gang med en fysik opgave.. Jeg har lavet opgaven men vil bare lige få den tjekket, om den er lavet rigtigt :)


opgaven lyder:

Beregn frekvenserne af de tre første partialtoner i et halvåbnet rør med effektiv længde 66,0 cm. Hvad bliver frekvenserne af de tre første partialtoner, i et et åbent rør med samme effektive længde?

F = v/(2/L) = 340 m/s(2*66,0cm) = 2,57

Kan det passe?


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvad har du svaret på her? Spørgsmålet har seks frekvenser som resultat. Du har bare skrevet et tal uden enhed.


Svar #2
26. marts 2012 af Aleynaa

2,57 Hz :) hvad skal man efter


Skriv et svar til: tjekke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.