Kemi
Redox - haster
18. august 2005 af
niqo (Slettet)
Jeg har en redox her som jeg tvivler lidt på hvilken af dem der oxider og reducer
C2O4-- + MnO4- ----> Mn2+ + CO2
C2 går fra 3 til 4 = stiger med 1
Mn går fra 7 til 2 = falder med 5
Så ganger man 1*5 men hvad så når der står C2 skal det så ganges igen men bare med 2 så der fås 10C2??
Jeg vil ha haft skrevet
5 C204 + MnO4- ----> Mn2+ + 5CO2
C2O4-- + MnO4- ----> Mn2+ + CO2
C2 går fra 3 til 4 = stiger med 1
Mn går fra 7 til 2 = falder med 5
Så ganger man 1*5 men hvad så når der står C2 skal det så ganges igen men bare med 2 så der fås 10C2??
Jeg vil ha haft skrevet
5 C204 + MnO4- ----> Mn2+ + 5CO2
Svar #2
18. august 2005 af frodo (Slettet)
du skal allerførst have afstemt C'erne
dernæst siger du blot, at C går 2 op samlet set, og så burde du kunne klare den.
dernæst siger du blot, at C går 2 op samlet set, og så burde du kunne klare den.
Skriv et svar til: Redox - haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
