Matematik
Integralregning
Hej.. Håber, jeg kan få lidt hjælp til at integrere følgende funktion:
√(x - 4,2)
Svar #1
28. marts 2012 af elissa92
Jeg gør det på følgende måde, men maple siger, at det er forkert:
∫√(x - 4,2) = ∫(x-4,2)1/2
= ∫x1/2 - 4,21/2
1/1,5 x1,5 - (4,2)/1,51,5
= 0,67x1,5 - 4,69
Svar #2
28. marts 2012 af Euroman28
For at finde stamfunktionen til
dvs
Det betyder at Vi kan nøjes med at løse integralet
Du kan gøre prøve og finde at
Der er Matematik i alt.
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
