Matematik

arrg, en svær en ..

29. marts 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Hej

hvad giver det her: 32x*7-x=114 ?

har prøvet mig frem med alle de logarimeregler jeg kender. får hver gang 6.08....

på forhånd tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man finder

(9/7)x = 114

x = log(114) / log(9/7) ≈ 18,8457


Svar #2
29. marts 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

hvordan er du noget frem til (9/7)x = 114 .?


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

32x · 7-x = (32)x / 7x = 9x / 7x = (9/7)x = 114


Svar #4
29. marts 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Okay.


Skriv et svar til: arrg, en svær en ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.