Matematik

Regneregler

02. april 2012 af mathbj (Slettet) - Niveau: A-niveau

y skal isoleres i y2 = x + q + z må man så godt gøre følgende:

y2/y = (x + q + z)/y ⇔ y = (x + q + z)/y eller skal man sige:

y2 = √x + q + z ?

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2012 af NejTilSvampe

mathbj - i den første, er y jo netop ikke isoleret.. Der står y på begge sider.

Og dit andet bud giver ingen mening.

Svaret er 


Svar #2
02. april 2012 af mathbj (Slettet)

Korrekt


Skriv et svar til: Regneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.