Engelsk
Lille engelsk oversættelse..
20. august 2005 af
selini (Slettet)
Dansk:
Britiske børn lever ligesom Oliver Twist
En undersøgelse udført af en kendt britisk velgørenhedsorganisation har afsløret, at over en million britiske børn lever i regulær fattigdom.
Næppe var rapporten offentliggjort, før den blev døbt >>Oliver Twist-skandalen
Organisationen har sendt et åbent brev til premierminister John Major med et ønske om, at den konservative regering vil lempe sin strenge socialpolitik.
I brevet står der bl.a.: Millioner af børn i familier, der er ramt af arbejdsløshed, må leve med fattigdom, hjemløshed og utilstrækkelig offentlig hjælp. Og der gøres øjensynligt intet for at forbedre denne situation.
En britisk familie med ét barn modtager kun 937 kr. om ugen fra det offentlige og skal, i modsætning til danskere på bistand, selv betale husleje, varme og el.
Engelsk:
British children live just like Oliver Twist
An examination performed by a famous British charity organisation has revealed that over one million British children are living in regular poverty.
The report was hardly published, before it was called >>The Oliver Twist-scandal
The organisation has sent an open letter to the prime minister John Major with a wish about the Conservative government will ease its strict social politics.
Among other things in the letter there is: Millions of children in families, which is affected of unemployment, have to live with poverty, homelessness and insufficient public help. And there are apparantly not doing anything to improve this situation.
A British family with one child receive just 937 kr. in a week from the authorities and have to, contrary to Danes on social security, pay rent, heat and electricity themselves.
Britiske børn lever ligesom Oliver Twist
En undersøgelse udført af en kendt britisk velgørenhedsorganisation har afsløret, at over en million britiske børn lever i regulær fattigdom.
Næppe var rapporten offentliggjort, før den blev døbt >>Oliver Twist-skandalen
Organisationen har sendt et åbent brev til premierminister John Major med et ønske om, at den konservative regering vil lempe sin strenge socialpolitik.
I brevet står der bl.a.: Millioner af børn i familier, der er ramt af arbejdsløshed, må leve med fattigdom, hjemløshed og utilstrækkelig offentlig hjælp. Og der gøres øjensynligt intet for at forbedre denne situation.
En britisk familie med ét barn modtager kun 937 kr. om ugen fra det offentlige og skal, i modsætning til danskere på bistand, selv betale husleje, varme og el.
Engelsk:
British children live just like Oliver Twist
An examination performed by a famous British charity organisation has revealed that over one million British children are living in regular poverty.
The report was hardly published, before it was called >>The Oliver Twist-scandal
The organisation has sent an open letter to the prime minister John Major with a wish about the Conservative government will ease its strict social politics.
Among other things in the letter there is: Millions of children in families, which is affected of unemployment, have to live with poverty, homelessness and insufficient public help. And there are apparantly not doing anything to improve this situation.
A British family with one child receive just 937 kr. in a week from the authorities and have to, contrary to Danes on social security, pay rent, heat and electricity themselves.
Svar #1
20. august 2005 af Fingersen (Slettet)
Her er lidt
of the press = by the press/media
authoroties = authorities
intent = intend/plan
the need for daily nutrition = el. the daily nutrition (of/for) need
under = below
price = el. price for
that meal.... = the meal that....
take to thank with = accept
the prime minister = Prime Minister
with a wish about = wishing the
will ease = to ease/moderate
politics = policy/programme
there is = it says
affected of = affected by
which is = slet det
public help = el. social security/welfare
there are apparantly... = And apparently nothing is done to....
receive = receives
rent = the rent
MVH
Fingersen
PS: socialhjælp staves gerne med stort på engelsk
of the press = by the press/media
authoroties = authorities
intent = intend/plan
the need for daily nutrition = el. the daily nutrition (of/for) need
under = below
price = el. price for
that meal.... = the meal that....
take to thank with = accept
the prime minister = Prime Minister
with a wish about = wishing the
will ease = to ease/moderate
politics = policy/programme
there is = it says
affected of = affected by
which is = slet det
public help = el. social security/welfare
there are apparantly... = And apparently nothing is done to....
receive = receives
rent = the rent
MVH
Fingersen
PS: socialhjælp staves gerne med stort på engelsk
Svar #2
22. august 2005 af selini (Slettet)
Seriøst tusind tak Fingersen.. Det var noet jeg ku bruge til noet ;)
Skriv et svar til: Lille engelsk oversættelse..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
