Matematik

monotoni

07. april 2012 af kila89 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

er igang med en aflevering og er virkelig ikke god til det her. Er der nogle der kan hjælpe?

En funktion f er givet ved f (x) = x^3− 2,5x2− 2x + 7 .


a) Løs ligningen f′(x)=0. (hvordan er det man løser et når det er f `(x)?

b) Bestem monotoniforholdene og de lokale ekstrema for f.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2012 af HrQuantum (Slettet)

f(x) = x3 - 2,3x2 - 2x + 7

f'(x) = 3x2 - 4,6x - 2

Du skal bare regne løsningerne ud til den ? :)

Løsningerne til f'(x) viser de lokale ekstrema for f(x)


Svar #2
07. april 2012 af kila89 (Slettet)

hvor forsvinder 7 hen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2012 af whereab (Slettet)

Den afledte af en konstant er nul


Skriv et svar til: monotoni

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.