Spansk

hvornår bruges 'haber'

08. april 2012 af Studieportalen2 (Slettet)

Hjælp!  ''Jeg har haft besøg'' - bruges tener eller haber?
 


Brugbart svar (3)

Svar #1
09. april 2012 af jbmm (Slettet)

sammmensatte tider (førnutid og førdatid) bruges haber + participium:
jeg har haft besøg = he tenido visita

I i andre tider (nutid/datid osv.) bruges tener:
jeg har en bil = tengo un coche (nutid)
jeg havde en bil = tenía un coche (datid)
men: jeg har haft en bil = he tenido un coche (førnutid)
jeg havde haft en bil = había tenido un coche (førdatid)


Skriv et svar til: hvornår bruges 'haber'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.