Matematik

Find Nulpunkter for denne forskrift ?

11. april 2012 af Rosendahl9 (Slettet)

jeg skal finde nulpunkter for denne forskrift: F(x)=0,2x^4+x^3-4x-3,2 skal den forkortes, så jeg kan regne diskriminanten og derefter nulpunkter ? eller er det en anden formel man skal bruge til at finde nulpunkterne. Håber at du kan hjælpe..

 

VH Rosendahl


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. april 2012 af mathon

 

        F(x) = 0,2x4 + x3 - 4x - 3,2 = 0,2(x+2)(x-2)(x+1)(x+4)


Skriv et svar til: Find Nulpunkter for denne forskrift ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.