Matematik

Rabat

11. april 2012 af Goldstonee (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Tasken koster 549kr, hvad koster tasken hvis man får 35% i rabat?

Har glemt hvordan man regner det ud, men var det ikke sådan her: 35*549/100 = 192,15 ... 549-192,15=356,85


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2012 af peter lind

metoden er korrekt


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2012 af nielsenHTX

sådan kan det regnes,selv om "192,15 ... 549-192,15=356,85" er forvirrende skrevet op.

 alternativt

549*(100%-35%)=549*(1-0,35)=549*0,65=356,85


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2012 af mette48 (Slettet)

Tag lidt tekst med og undgå at skrive det forkert, hvilket trækker ned til eksamen

Pris                                                 549,00 kr

rabat  549*35/100=                        192,15 kr

pris med rabat                                356,85 kr


Skriv et svar til: Rabat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.