Dansk

Stavelser

11. april 2012 af ulla7 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej er følgende ord delt rigtigt??? Håber at I kan hjælpe mig :D

 

Brændestykker = Brænd-e-styk-ker

 

Brændestablen = Brænd-e-stab-len

 

Kanonslagene = Ka-non-slag-e-ne

 

Fyrværkeriet = Fyr-vær-ke-ri-et

 

Troldehulen = Trold-e-hu-len

 

På forhånd tak :D


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. april 2012 af Stygotius (Slettet)

Jeps, ............tip-top


Skriv et svar til: Stavelser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.