Matematik

Hjælp til afleveringssæt

12. april 2012 af camsh (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Har vedhæftet et afleveringssæt og ville sætte stor pris på hvis nogen gad gjælpe mig med at løse dem. Har selv svaret på dem jeg kan finde ud af. Men aner ikke om det er rigtigt

Vedhæftet fil: afleveringsopgave 8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2012 af lars3847 (Slettet)

Længden af siden a findes vha. cosinus
 

??=??cos??=5,7cos84,3=57,3904

er bare ikke helt sikker på det


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2012 af nielsenHTX

#0 hvilke af dem er det du ikke kan finde udad.... hele opgaven er ikke et svar....


Skriv et svar til: Hjælp til afleveringssæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.