Matematik
LigNinger PLEASE::
16. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hey... ER der ike nogle der vil løse disse ligninger for mig for jeg er ikke specielt god til lignnger og jeg kan ikke rege det på den lommeregner, som jeg har pt.
HVis Ja???
a) o,5 log x = 5-3 log x
b) log (x+5)+5=7
c) 419 . 6,28x = 2614
d) log x2= 1,2
Håber virkelig at nogle vil hjælpe....
HVis Ja???
a) o,5 log x = 5-3 log x
b) log (x+5)+5=7
c) 419 . 6,28x = 2614
d) log x2= 1,2
Håber virkelig at nogle vil hjælpe....
Svar #1
16. september 2003 af 404error (Slettet)
Tag nu og læs de gamle indlæg som du tidligere er blevet henvist til i stedet for at spamme forumet:
http://www.studi.dk/forum/?vis=viewmsg&id=11683
Hvis ovenstående ikke hjælper, tror jeg du bør spørge din lærer om hjælp.
http://www.studi.dk/forum/?vis=viewmsg&id=11683
Hvis ovenstående ikke hjælper, tror jeg du bør spørge din lærer om hjælp.
Skriv et svar til: LigNinger PLEASE::
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
