Matematik

Vækst

17. april 2012 af bonzoadam (Slettet) - Niveau: A-niveau

Givet funktionen for bromkoncentration: f(x)=3,00-3,00*e-0.0116X

1. Beskriv hvilken information den matematiske model giver om bromkoncentrationen:

 

Jeg tænker at funktionen er eksponentielt voksende og at Limit x→o=3

Skal der mere på end det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

Medmindre du har skrevet et 3,00 for meget, skal der stå limit x--> 0 = 0

   limit x--> ∞  = 3

Ellers er det fint nok det du har med.


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. april 2012 af Euroman28

du kan også sige noget om vækstraten ved at først at finde f'(x) :)

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: Vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.