Matematik

Hjælp

18. april 2012 af denniskarl (Slettet)

Hjælp opgave 2,b og 2,c i den linket fil 

Hvordan skal jeg finde afstanden fra stalden?

tak!

Vedhæftet fil: Afl.18.4.12 (1).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2012 af NejTilSvampe

upload den i .pdf  fremover


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

2b) Løs ligningen f(x) = 1

2c) Beregn

[ (f(2x) - f(x)) / f(x) ] · 100%

ved hjælp af den fundne forskrift.


Svar #3
18. april 2012 af denniskarl (Slettet)

2b) altså gætte?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Nej, man løser ligningen ved eksakt brug af matematiske regneregler.


Svar #5
18. april 2012 af denniskarl (Slettet)

og hvad er det?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Det er de regneregler, du bør have tilegnet dig i din matematikundervisning; her benyttes potensregneregler.

Man skal løse ligningen

b·xa = 1 , dvs.

x = b-1/a

 


Svar #7
18. april 2012 af denniskarl (Slettet)

2c)

((f(2x) - f(x)) / f(x)) · 100% = 936-468/468*100

??er det rigtigt??

 


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Man finder

[ (f(2x) - f(x)) / f(x) ] · 100% = (2a - 1) · 100%

Indsæt den fundne værdi for a.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.