Matematik

*Hjælp til et Sp.

19. april 2012 af Nazani (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, vil i Gerne være søde at hjælpe mig med det sp.

Forklar kort hvad rentesregning har med eksponentielle udviklinger at gøre?

Tusind tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. april 2012 af peter lind

Renteformlen siger K = K0(1+r)n


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. april 2012 af nielsenHTX

eksponentiel udvikling er f(x)=b*ax

renteformlen er K = K0(1+r)n   så

 k0=b og 1+r=a


Skriv et svar til: *Hjælp til et Sp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.