Matematik

Haster - intervaller!

20. april 2012 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Når maple for løsningen til en ulighed til at være: x er under to eller lig 2 eller x = 3 eller over 3, hvordan skriver man så intervallet?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er så

]-∞;2] ∪ [3;∞[


Svar #2
20. april 2012 af Sinimini (Slettet)

okay. Tusidn tak;) Skal man så ikek skrive L= foran?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvis du har kaldt mængden for L, kan du jo skrive det foran.


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. april 2012 af SuneChr

Det ville også være tilladt at skrive        L  =  R \  ] 2 ; 3 [      =      R \  {x | 2 < x < 3 }            


Skriv et svar til: Haster - intervaller!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.