Matematik

Renteregning

22. april 2012 af ChristianOl (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportalen

 

Denne opgave har virkeli voldt mig problemer i lang tid nu (se vedhæftet fil)

 

På forhånd tak for hjælpen

mvh. Christian

Vedhæftet fil: Billede 1.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

1. aflæs det på grafen

2. Du kender vækstraten r = 0.22 = 22%

Formlen for eksponentiel vækst: y = b(1+r)^x = 0.017*1.22^x

Så løs ligningen 0.50 = 0.017 * 1.22^x så har du et indirekte svar


Svar #2
22. april 2012 af ChristianOl (Slettet)

Det jeg får x til i #2 skal det bare lægges til 85, da det jo er startåret?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Det lyder som om det giver mening.


Svar #4
22. april 2012 af ChristianOl (Slettet)

Ok mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Renteregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.