Matematik

Løs ligning

23. april 2012 af rebecca4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej hvordan løser man ligninger som denne?

log(x) = 3,21


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2012 af mathon

                                 10log(x) = 103,21

                                  x = 103,21


Svar #2
23. april 2012 af rebecca4 (Slettet)

Årh på den måde. tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2012 af angelica31 (Slettet)

Ved godt det har intet med dette at gøre: men har i lyst til at udfylde følgende spørgeskema. Jeg skal nemlig bruge det til en eksamen.

På forhånd tak. (-:

https://www.defgo.net/s.asp?id=1316742&c=ZSU8EBZ&s=1&l=da&o=1" target="defgosurveypopup" onclick="window.open(this.href,this.target,'toolbar=no,location=no,directories=no,status=yes,menubar=no,scrollbars=yes,resizable=yes,copyhistory=no,width=680,height=500'); return false;">Start spørgeskema</a>


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.