Matematik

Mat - haster

24. april 2012 af Star04 (Slettet) - Niveau: A-niveau
For hvilke værdier af k er vektorerne a= k+1,2k+1 og b= k-1,1 er ortogonale? parallele? 

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2012 af mathon

        orotogonalitet
                                  kræver
                                                  ab = [k+1,2k+1] • [k-1,1] = 0


        parallellitet
                                  kræver
                                                  âb = [-2k-1,k+1] • [k-1,1] = 0


Skriv et svar til: Mat - haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.