Matematik

matematik :s

25. april 2012 af hejhej456 (Slettet)

Om en bestemt population gælder, at der til et bestemt tidspunkt er 4500 individer i populationen. Endvidere gælder, at populationen vokser med 2,4 % pr. år.


a) Opskriv fremskrivningsfaktoren a og begyndelsesværdien b.


b) Opstil en model på formen y= b * a x , hvor x betegner antal år og y populationen.


c) Udregn hvor meget populationen er vokset til efter 5 år.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af peter lind

Brug renteformlen K = K0(1+r)n = b*ax


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2012 af Kathrineandersen93 (Slettet)

b = 4500

a= 1,024

 

b) y=4500*1,024^x

C) y=4500*1,024^5

 

 

Håber det hjalp dig lidt ;)


Skriv et svar til: matematik :s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.