Matematik

Hjælp til at indsætte a og b

26. april 2012 af vollbrecht (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgave  

 

2a-b2=

Når a=3 og b=4


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2012 af Isomorphician

Så står der:

2(3) - (4)2 = ....

(husk at der mellem parenteser (og tal og bogstaver) er underforstået gangetegn)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2012 af mette48 (Slettet)

2a - b2= 2*3 - 42

Når a=3 og b=4


Skriv et svar til: Hjælp til at indsætte a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.