Fysik

fysikopg.

26. april 2012 af TheLeresa (Slettet) - Niveau: B-niveau

på et kviksølvbarometer aflæses kviksølvsøjlens højde h til 749 mm. 

Find barometerstanden både i enheden mmhg og i enheden atm.

 

nogle som kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2012 af mathon

      
                                760 mm Hg = 1 atm

     aflæsning
                                749 mm Hg = (749/760)·(1 atm) = 0,986 atm


Svar #2
26. april 2012 af TheLeresa (Slettet)

så 749 mm i mm hg er = 749?


Svar #3
26. april 2012 af TheLeresa (Slettet)

nu forstår jeg det tak ! sku lige læse det en ekstra gang :-)


Skriv et svar til: fysikopg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.