Matematik

mellemliggende vinkel?

30. april 2012 af SineJespersen01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er en mellemliggende vinkel? :)

jeg har en opgave som siger

Vi kender 2 sider og en ikke mellemliggende vinkel. De 2 resterende vinkler og den sidste side ønskes  beregnet

 

er der en der vil hjælpe??? :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2012 af mathon

 

                   ...der kan både være én og to løsninger afhængigt af sidelængderne
                      og vinklen


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2012 af mathon

 

                   ...har du en specifik opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2012 af Singlefyren (Slettet)

To af sderne er kendt. En mellemliggende vinkel er den vinkel der ligger mellem de to kendte sider i trekanten. Prøv at tegne det.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2012 af mathon

@#3
                         ...en ikke mellemliggende vinkel.
                            Prøv at læse det!

      


Svar #5
30. april 2012 af SineJespersen01 (Slettet)

nej desværre har jeg ikke en  specifik opgave opgave. jeg tror bare at jeg skrive de formler jeg skal bruge for at finde det men jeg er ret forvirret  :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. april 2012 af mathon

kender du
                  f.eks. A, a og c

                    har du
                                     for A ≥ 90º er der én løsning

                                     for 0 < A < 90º
                                                               a > c er der én løsning

                                                               c·sin(A) < a < c er der to løsninger

 

eks.
            A = 34,6º, a = 5,7 og  c = 7,3

 


Svar #7
30. april 2012 af SineJespersen01 (Slettet)

mange tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. april 2012 af mathon


      ...prøv at gennemregne eksemplet


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. juni 2014 af Jonatennis (Slettet)

Hvis der stadig er nogen som er i tvivl eller som gerne vil se det på en tegning viser denne hjemme side hvad det er ;) http://plusa1stx.systime.dk/?id=620


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. juni 2014 af mathon

se


Skriv et svar til: mellemliggende vinkel?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.