Matematik

rabaten

30. april 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Tilbud:
Nu kun - 350kr
Før - 450

 

Hvor mange procent udgør rabatten? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. april 2012 af LizaPigenDewinski (Slettet)

350/450 = 0,78 = 78%

100% - 78% = 22%

dvs du fik 22% rabatt


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. april 2012 af MySoul (Slettet)

450-350= x  

x/450*100=?


Skriv et svar til: rabaten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.