Matematik

hældningstal

01. maj 2012 af KnudDenStore (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvis hældning på en lineær funktion er 1 og skæringspunktet er 3 ser ligningen så sådan her ud:

y=1x+3
eller er det bare
y=x+3  ?
på forhånd tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. maj 2012 af mathon

                  
                         y = x + 3


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. maj 2012 af line112 (Slettet)

Du kan nemlig bruge begge dele


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. maj 2012 af FætterGlad (Slettet)

Hvis der bare står x, er det underforstået at der er netop ét x :)

x = 1*x


Skriv et svar til: hældningstal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.