Engelsk

symboler

03. maj 2012 af DongBang (Slettet)

Hej :-) 

hvad 'betyder' navnet Gradwell, hvad kan man symbolisere det til. 

hvilken symbol har en Bulldog?


Brugbart svar (2)

Svar #1
05. maj 2012 af Stygotius (Slettet)

Du skriver et forvrøvlet dansk. Man kan ikke "symbolisere noget til noget" og En bulldog "har ikke et symbol",

men symboliserer måske noget, og det er formodentlig England.

 


Svar #2
05. maj 2012 af DongBang (Slettet)

undskyld, at jeg ikke er så god til dansk.... jeg er ikke dansker 


Brugbart svar (2)

Svar #3
05. maj 2012 af Stygotius (Slettet)

Ok, så forstår jeg godt.


Brugbart svar (2)

Svar #4
05. maj 2012 af KatrineLarsen123 (Slettet)

Hvorfor har du så et dansk navn??


Brugbart svar (3)

Svar #5
05. maj 2012 af 123434 (Slettet)

4# Man kan sagtens ændre sit navn ved kirkekontoret.


Brugbart svar (3)

Svar #6
05. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Gradwell = ? Har aldrig hørt om det.

Bulldog = Angry Dog = Sort magt (måske?)


Skriv et svar til: symboler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.