Matematik

Matematik B

03. maj 2012 af henrikhenriksen1 (Slettet)

Hvordan løser jeg opgave 13 ?

Jeg har prøvet men kan ikke se hvordan den skal løses.

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/120126%20stx%20113%20Matematik%20B.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Du kan evt google lidt mere på SP ... ellers worldwidewarming!

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1185907


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Overflade =0 = tag + 3sider = 6x*x + h(x+6x+x) =6x2+8xh

Rumfang V= l*b*h = 6x*x*h

O=6x2+8xh=80 ⇒ 8xh=80-6x2 ⇒ h=(80-6x2)/8x

h indsættes i V og der reduceres

b)

find V' og find nulpunkter for denne. Derved fås max/min


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Det ikk' godt, at det ikk' godt.


Skriv et svar til: Matematik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.