Matematik

multiplicere polynomier

06. maj 2012 af kristianvn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vis hvordan du multiplicerer de to polynomier sammen og resultatet.


f(x)=3x^2-4x+7            g(x)=x^2+3x+3


Bagefter skal du vise hvordan du adderer funktionerne og resultatet.

Nogen der kan komme med lidt hjælp til, hvordan jeg kommer igang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2012 af peter lind

Det må stå i din bog, så start med at slå op der


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2012 af mathon

 

   f(x) · g(x) = (3x2-4x+7) · (x2+3x+3) = 3x4 + 9x3 + 9x2 - 4x3 - 12x2 - 12x + 7x2 + 21x + 21 =

                                                                   3x4 + 5x3 + 4x2 + 9x + 21


Skriv et svar til: multiplicere polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.