Matematik

Ligning- Integralregning

06. maj 2012 af isakizak (Slettet)

hej

sidder fast ved denne ligning: 5x + 11 = 19x – 17

Har prøvet en del, men jeg får hele tiden svaret til det forkerte.

Nogen der vil forklare, hvordan den kan løses?

tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2012 af peter lind

flyt de 5x over på højre side og de 17 over på venstre side


Svar #2
06. maj 2012 af isakizak (Slettet)

Er det her så rigtigt:

17 + 11 = 19x – 5x <=>

28 = 14

28/14 = 2

Er svaret så 2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2012 af peter lind

28=14 skal være 28 =14x    Divider derefter med 14


Svar #4
06. maj 2012 af isakizak (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Ligning- Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.