Engelsk

Engelsk rettelse

06. maj 2012 af markus1234 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej allesammen ville meget gerne have jeres hjælp med en engelsk stil rettelse, den er godt nok ikke rettet med punktumer og kommaer men vil bare lige se om det ser fint ud. 

 

SPORT.


There is a lot of children who are attending to some kind of sport, there are a lot of ways to get involved in sport, you can start with going whit some of your friends, too one practice to see how it is. And maybe some of your friends share the same interest to a sport as you, the school can help a lot they can give you the motivation to want, to find ‘’The sport’’ that your going to fall in love whit.

Sport are maybe not the greatest thing in my life, I do it most for fun but also to keep being healthy and get fit, I choose Tennis for about 3 weeks ago and I love it, it’s something I like doing I started whit one of my best friends, and it helped me to keep the motivation. But of course sometimes I get really tired of it, but it help to know that my best friend is going to be there whit me, and make it fun. And I think she has it like that too. I have been going to a lot of different kinds of sports but I got tired of it after two times and quit again. But this time I am going to keep showing up to practise and do my best every time. I choose to start to Tennis because not that many of my friends choose it, so in some kind of way its ‘’my thing’’ and my best friends.

The good thing about being involved in a sport is that you get A LOT of extra energy in your life you feel healthier you fell well about you self, because you know that your taking care of yourself. Plus you get a strong relationship whit the others on your team.

But then again of course there is an disadvantages you may not be able to be whit your friends so much that you use to, and if your friends are going to a party and they are going to drink and stay up all night. You sometimes can’t go. because you have a match the next day 9 o’clock at the morning.
But I think there is more advantages than disadvantages.
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. maj 2012 af MLD (Slettet)

going whit some = with

too one practice = to a

that your going = you are = you´re

has it like that too = feel the same way ?

it after two tim = them

to start to Tennis = play tennis

way its "my = it´s

 

prøv at rette igennem for komma, og punktum (grammatikfejl) først, da det så er lettere for andre at skulle rette det :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. maj 2012 af MissFrank (Slettet)

There is a lot of children who are attending some kind of sport, and there are a lot of ways to get invovled in sport. You can start off by going with some of your friends to one practise to see how it is. And maybe some of your friends share the same interest in a sport as you do. The school can also help a lot. They can give you the motivation to want to find a sport that you're going to fall in love with (eller like). 

Sport is maybe not the greatest thing in my life. I mostly do it for fun, but I also do it to keep being healthy and get fit. I chose to play Tennis for about three weeks ago and I love it. It's something I like doing. I started with one of my best friends and it helped me to keeo the motivation. But of course sometimes I get really tired of it, but it helps to know that my best friend is going to be there with me as it will make it more fun. And I think she has feels that way too. I have been playing a lot of different sports, but I got tired of it after two times and quite again. But this time I am going to keep showing up to practise and do my best every time. I chose to start playing Tennis because not that many of my friends chose it, so in some way it's something my best friend and I can call "our thing." 

The good thing about being invovled in a sport is that you get A LOT of extra energy in life, you feel healthier and you feel well about yourself, because you know that you're taking care of yourself. Plus you get a strong relationship with the other players on the team. 

But then again, of course there is an disadvantage. You may not be able to be with your friends as often as you used to, and if your friends are going to a party and they will be drinking and staying up all night, you might not be able to come because you have a match the next day at 9 o'clock in the morning. But I definitely think there is more advantages and disadvantages. 

Håber det kan bruges :)


Brugbart svar (7)

Svar #3
07. maj 2012 af studienord (Slettet)

But then again, of course there is a disadvantage....... But I definitely think there are more advantages than disadvantages.


Skriv et svar til: Engelsk rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.