Matematik

isolering

12. maj 2012 af Jelly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogle der kan hjælpe mig med at isolere E i formlen: ln(k1/k2) = E/R *(1/T2  -  1/T1)

 

Håber nogle kan komme med hints til opgaven.

 

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2012 af NejTilSvampe

gang på begge sider med:


Svar #2
12. maj 2012 af Jelly (Slettet)

ln(k1/k2) = E/R *(1/T2  -  1/T1)

( R / (1/T2  -  1/T1) ) * ln(k1/k2) = E

Er dette korrekt?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2012 af NejTilSvampe

ja


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.