Matematik

Bestem de ukendte sider og vinkler.

13. maj 2012 af melanieholbaek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej..

Jeg er lidt i tvivl omkring denne opgave jeg har fået stillet så det ville være super hvis jeg kunne få lidt hjælp :)

 

I en firkant ABCD har man givet: AB = 2,3 cm, BC = 2,6 cm, AC = 3,2 cm, D = 38° og AD = CD. Så skal de ukendte sider og vinkler beregnes... På forhånd tak :)  


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)


Svar #2
13. maj 2012 af melanieholbaek (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Bestem de ukendte sider og vinkler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.