Matematik

Help me

14. maj 2012 af chkr11 (Slettet)

a har jeg allerede løsningen på. Men hvordan pokker løser jeg b?? Opgaven ser sådan ud: 

I en model for udgifterne til ressourcesvage grupper er de årlige udgifter givet ved
ligningen
y = 273x+8245,
hvor y er de årlige udgifter (målt i mio. kr.), og x er antal år efter 1987.


a) Benyt modellen til at bestemme de årlige udgifter til ressourcesvage grupper i 1997.


b) Beskriv, hvad tallene 273 og 8245 fortæller om udviklingen i de årlige udgifter til
ressourcesvage grupper.

a= 10975 mio. kr.

b= ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2012 af MSN6079 (Slettet)

8245 angiver de årlige udgifter i år 1987, mens 273 er den årlige tilvækst i udgifterne, dvs. de årlige udgifter forøges med 273 mio. kr. hvert år


Skriv et svar til: Help me

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.