Matematik

ligning

17. maj 2012 af FosuZ (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har lavet en ligning og får det til X=3, er der en der vil regne efter

 

10-(x-4)=4(2x-3,25)

10-x+4=8x-13

10+4=9x-13

13+10+4=9x

27=9x

27/9=x

x=3


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2012 af NejTilSvampe

Indsæt x = 3 i din ligning og undersøg om begge sider af lighedstegnet er ens.

10- (3-4) = 4(2*3-3,25)                ???


Svar #2
17. maj 2012 af FosuZ (Slettet)

Det kan jeg godt, er bare lidt i tvivl der hvor jeg ganger minus ind i parentes.


Svar #3
17. maj 2012 af FosuZ (Slettet)

Og hvis jeg gør det får jeg

10-3+4=11

24-13=11

så passer den

 


Svar #4
17. maj 2012 af FosuZ (Slettet)

En der kan sige om det er rigtig/forkert vil hellere dumme mig her end til eksamen.


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Du har både løst ligningen korrekt og gjort prøve korrekt.


Svar #6
17. maj 2012 af FosuZ (Slettet)

Takker


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.