Matematik

Regression

18. maj 2012 af brainiak (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp med følgende opgave. Ved kun at det er en potensregression, men hvilken software jeg skal bruge og hvordan jeg skal indsætte følgende dataer for at komme frem til den rigtige resultat, no clue.                               Please Help.           På forhånd tak.

Vedhæftet fil: Regression.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Har du Microsoft Office? Så benyt Excel

eller http://www.xuru.org/rt/PowR.asp


Svar #2
18. maj 2012 af brainiak (Slettet)

#1


Har du Microsoft Office? Så benyt Excel

eller http://www.xuru.org/rt/PowR.asp

 

Hvordan skal jeg indsætte oplysninger ind i excel. Har aldrig brugt excel til potensregression.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2012 af YesMe (Slettet)

#2

Heller ikke mig :p

På hjemmesiden, skal du blot kopiere og sætte det her ind i boksen:

50 1.29
60 2.19
70 3.47
80 5.11
90 7.45
100 10.36
105 12.05

Tryk på "Calculate"

Der får du så y = 0.0000095·x3.01581

r2 = 0.999697


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. maj 2012 af peter lind

Af V = b*La fås ln(V) = ln(b) + a*ln(L), hvilket er en lineær funktion i ln(V) og ln(L). Excell kan klare den lineære funktion


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2012 af nielsenHTX

mini guide til at lave regression i Excel. se fil 

 

husk at Excel giver svaret på fromen y=b*ek*x

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
18. maj 2012 af SuneChr

Excel, nyere udgave, siger

Vedhæftet fil:SP SECC 1805121557.GIF

Skriv et svar til: Regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.