Engelsk
Engelsk oversættelse, rettelse :)
27. august 2005 af
Hamborg (Slettet)
Nogen, der vil rette min engelske oversættelse, især mht. komma?
Danmark er i dag det førende land i verden med henyn til anvendelsen af vindkraft. Over 3.000 vindmøller er allerede opstillet, og tallet vokser støt. Europas største vindmøllepark, som ligger på den jyske vestkyst, der er det ideele sted til at udnytte vindens energi, producerer elektricitet nok til en by på omkring 10.000 indbyggere. Ud over at producere billig energi er vindmøllerne med til at reducere den mængde kul og olie, der forbrændes af kraftværkerne. Dette er naturligvis af stor betydning for miljøet, og samtidig medvirker det til at begrænse følgerne af den såkaldte drivhuseffekt:
Denmark is today the leading country in the world as regards of wind power. More than 3,000 windmills are already set up and the number is steadily increasing. Europes largest wind farm, which is situated on the Jutlandic west coast, that is the ideal place to utilize the wind’s energy, produes enough electricity for a town of about 10,000 inhabitants.
In addition to producing low cost energy the windmills help reducing the amount of coal and oil that is burned by the power stations. Naturaly this is of great importance for the invorenment and simultaneously it takes part in limiting the consequences of the so-called greenhouse effect.
Danmark er i dag det førende land i verden med henyn til anvendelsen af vindkraft. Over 3.000 vindmøller er allerede opstillet, og tallet vokser støt. Europas største vindmøllepark, som ligger på den jyske vestkyst, der er det ideele sted til at udnytte vindens energi, producerer elektricitet nok til en by på omkring 10.000 indbyggere. Ud over at producere billig energi er vindmøllerne med til at reducere den mængde kul og olie, der forbrændes af kraftværkerne. Dette er naturligvis af stor betydning for miljøet, og samtidig medvirker det til at begrænse følgerne af den såkaldte drivhuseffekt:
Denmark is today the leading country in the world as regards of wind power. More than 3,000 windmills are already set up and the number is steadily increasing. Europes largest wind farm, which is situated on the Jutlandic west coast, that is the ideal place to utilize the wind’s energy, produes enough electricity for a town of about 10,000 inhabitants.
In addition to producing low cost energy the windmills help reducing the amount of coal and oil that is burned by the power stations. Naturaly this is of great importance for the invorenment and simultaneously it takes part in limiting the consequences of the so-called greenhouse effect.
Svar #1
27. august 2005 af Fingersen (Slettet)
Hej Hamborg
Her er lidt:
As regard of = el to/when it comes to
Europes = Europe's
wind farm = windmill farm
ideal... = el. perfect spot for wind energy utilization
which is.... = situated on the west coast of Jutland, which....
produes = produces
energy.... = energy,....
that is.... = el. burned by power plants
Naturaly... = That is, of course/not surprisingly, of...
invorenment = environment
and simultaneously = and, at the same time, it also takes.....
MVH
Fingersen
Her er lidt:
As regard of = el to/when it comes to
Europes = Europe's
wind farm = windmill farm
ideal... = el. perfect spot for wind energy utilization
which is.... = situated on the west coast of Jutland, which....
produes = produces
energy.... = energy,....
that is.... = el. burned by power plants
Naturaly... = That is, of course/not surprisingly, of...
invorenment = environment
and simultaneously = and, at the same time, it also takes.....
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Engelsk oversættelse, rettelse :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
