Generelt

Vektor med kendt vinkel

19. maj 2012 af tindere (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg er løbet ind i en vektor opgave hvor vinkelen er kendt. Derfor skal t isoleres og udregnes. 

Den lyder sådan her. 

cos^-1((0*1+1*t)/(√(0^2+1^2)*√(1^2+t^2))=30º

 

Håber i kan hjælpe mig. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2012 af SuneChr

cos 30o = ½·√3

Løs da ligningen.


Svar #2
19. maj 2012 af tindere (Slettet)

Okay kan ikke lige se hvordan det skulle hjælpe. 


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. maj 2012 af SuneChr

((0*1+1*t)/(√(0^2+1^2)*√(1^2+t^2))   =   ½·√3


Svar #4
19. maj 2012 af tindere (Slettet)

Tak det virker :D 

 


Skriv et svar til: Vektor med kendt vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.