Matematik

differentielining

19. maj 2012 af Lescort - Niveau: A-niveau

Hej,

jeg har et problem med denne differentielining. Håber i har et tip.

 

y^'=(2+x)/xy.

 

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2012 af Krabasken (Slettet)

Hvad betyder y^'   ?

;-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2012 af YesMe (Slettet)

Man integrerer mht x på begge sider efter man har "ganget" med y på hver sider, dvs.

∫ y dy = ∫ ((2+x)/x) dx

Start derfra.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2012 af SuneChr

y '  =  ( (2 + x) / x ) · (1 / y)

Separation af variable.


Svar #4
19. maj 2012 af Lescort

mange tak. 

 

krabasken, jeg skrev den først på word, da jeg kopi/paste fik jeg den på den fjollet måde. :=)

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. maj 2012 af Krabasken (Slettet)

# 4

Oki - tak for forklaringen   ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Det er jo tilladt at redigere det, man kopierer ind, så det bliver læseligt. Man har faktisk 10 min efter oprettelsen af et indlæg, inden for hvilke teksten kan redigeres. Dette gælder også for indlægget, der opretter tråden.


Skriv et svar til: differentielining

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.