Matematik

Regneregel for potens og kvotienter

20. maj 2012 af Mo92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er foelgende en regneregel for broeker og potenser?

(a^n / b^m) = (a/b)^m ? (når n = 1)

I min bog goeres der nemlig umiddelbart adskillige gange brug af den omskrivning.

fx.

1 / (3-x)^2 = (1 / (3-x))^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2012 af nielsenHTX

nej det gælder IKKE generelt. dit lighedstegn gælder kun for a=1. og m=n.


Skriv et svar til: Regneregel for potens og kvotienter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.