Kemi

Haster please hjælp

20. maj 2012 af Tine2012 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle

Håber de kan hjælpe med dette spørgsmål

 

Hvordan man fremstiller 250 ml af en 0,5 M Na2CO3 (natriumcarbonat) opløsning

 

På forhånd tak


Svar #1
20. maj 2012 af Tine2012 (Slettet)

Er ikke en der vil hjælpe please!!!!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (4)

Svar #2
21. maj 2012 af studienord (Slettet)

ud fra oplysningen :

V = 250 mL = 0,250L 

C= 0,5 M 

M= 106,0 g/mol 

m/M  = C'* V ⇔

m = C*V*M = 0,5 mol/L * 0,250L * 106,0 g/mol ⇔13,25 g

m= 13,25 g Na2CO3


Skriv et svar til: Haster please hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.