Matematik

forklaring af omskrivning, PLEASE hjælp!

20. maj 2012 af Stuttelutten (Slettet)

følgende formler:

S-f-m*g*sinΘ=0

S*r - f*R = 0

 

De to formler skulle give følgende udtryk for S og f:

S =( m*g*sinΘ ) / (1-r/R)

f = (m*g*sinΘ ) / (R/r -1)

 

Please forklar det for mig en eller anden..


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Af Lign II finder man

f = S·r/R ,

der indsat i Lign I giver

S - S·r/R = m·g·sin(Θ) ,

hvoraf

S = m·g·sin(Θ) / (1 - r/R) ,

og dermed

f = S·r/R = m·g·sin(Θ) / (R/r -1)


Skriv et svar til: forklaring af omskrivning, PLEASE hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.