Matematik

Trigeometrisk funkt.

24. maj 2012 af Lescort - Niveau: A-niveau

Hej,

 

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse denne opgave?

8cos(2x+19)=0 ???

 

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2012 af peter lind

slå op i din bog eller brug en lommeregner til at finde de vinkler u som hvor der gælder cos(u) = 0

Løs derefter ligningen 2x+19 = u


Svar #2
24. maj 2012 af Lescort

mange tak

 


Skriv et svar til: Trigeometrisk funkt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.