Matematik

HHMM?

27. maj 2012 af limao (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs andengradsligningen x2 + x−12=0.

 

Kan det passe, at den ingen løsning har?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2012 af mette48 (Slettet)

d=b2-4ac

12- 4*1*(-12) = 1+48 =49

nej der er 2 løsninger til ligningen


Svar #2
27. maj 2012 af limao (Slettet)

hov^^

Der står x^2+x-12=0

Og ikke X2+x-12=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Ja det havde jeg gættet, der er 2 løsninger til x^2+x-12=0


Svar #4
27. maj 2012 af limao (Slettet)

okay, tak :)


Skriv et svar til: HHMM?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.