Fysik

Fysik B eksamen

27. maj 2012 af mohammm (Slettet)

Hej folkens jeg skal til fysik eksamen snart og vil meget gerne have hjælp til min disppostion :)

Ellære
Du skal redegøre for begreber og situationer, der hører til emnet ”Ellære”.
Vejledende stikord:
Strøm, spænding, Ohms lov, resistansen i en metaltråd, energi og effekt i et simpelt kredsløb.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Strøm og spænding bliver nok lidt "bare" at definere, men fx effekt (Joules lov) kan regnes fra ohms lov ved:

U = RI => I = U/R

P = UI =>  P  = RI^2  eller P = U^2/R

Men er det ikke begreber du kan slå op i din bog? Og har i haft noget sværerer end det jeg lavedede ovenover i ellære?


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2012 af hanjohnson

Prøv at gå ind på frividen.dk under fysik - ellære . - der ligger videoer som svarer nogentlunde til hvad du skal fremlægge til eksamen...

 


Svar #3
29. maj 2012 af mohammm (Slettet)

tak for det ;)


Skriv et svar til: Fysik B eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.