Matematik

diff.ligning

30. maj 2012 af SupermandxD (Slettet)

 Gøre rede for at f(x)=(x+1)*e^x er løsningen til dy/dx=y*y/1+x


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2012 af WHiP (Slettet)

Indsæt f(x) på y's plads. dy/dx betyder f'(x). Hvis venstresiden er lige højresiden så er f(x) en løsning til differentialligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt f(x) og f '(x) i differentialligningen . Man skal vise, at f '(x) = f(x) + f(x)/(1+x) . Der er vistnok tastefejl i den skrevne differentialligning. Skal det ikke være

dy/dx = y + y/(1+x)      ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. maj 2012 af WHiP (Slettet)

#3

Det er sådan den skal se ud, ihvertfald ifølge eksamenssættet.


Skriv et svar til: diff.ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.