Matematik

f'(x) ?

02. juni 2012 af warz0ne (Slettet) - Niveau: B-niveau

ville bare lige høre om dette kunne passe.

en funktion f er givet ved f(x)=3e^x+ 5x^7
bestem f'(x).

kan det passe at når man skal finde f'(x) af 3e^x, så bliver det 3ln(e) ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2012 af PeterValberg

Nej (3ex)' = 3·(ex)' = 3·ex

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2012 af Tyrael (Slettet)

I forlængelse af #1:

e er et specielt tal, fordi den afledte af e er nemlig e selv!

(ex)' = ex


Skriv et svar til: f'(x) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.