Matematik
mini hjælp i mat - HASTER
29. august 2005 af
niqo (Slettet)
Gider ikke skrive opgaven herinde, den fylder, men kan sige at det er noget med procent at gøre.
jeg har funktionen f(x) 0,991^x
Jeg skal finde f(100)
jeg har gjort et forsøg, men det passer ikk synesj jeg
100=0,991^x
log(100)=xlog(0,991)
x = log(100)/log(0,991)
x = får noget med -500 og det kan ikke passe, det skal gi omkring 59 procent
hvor gør jeg forkert henne?
jeg har funktionen f(x) 0,991^x
Jeg skal finde f(100)
jeg har gjort et forsøg, men det passer ikk synesj jeg
100=0,991^x
log(100)=xlog(0,991)
x = log(100)/log(0,991)
x = får noget med -500 og det kan ikke passe, det skal gi omkring 59 procent
hvor gør jeg forkert henne?
Svar #1
29. august 2005 af allan_sim
#0. Du løser ligningen f(x)=100, men du bliver bedt om at finde en funktionsværdi. Du skal med andre ord indsætte 100, hvor der står x i udtrykket.
Svar #3
29. august 2005 af niqo (Slettet)
nåee på denne måde her
0,991^100 = 0,41
men så skal man da bare minus det fra 100% så får man det jeg ønskede.. det fik jeg af vide af en rigtig god elev fra min klasse at det skulle den meget gerne gi, men hvad vil så din forklaring være når jeg minuser 100-41 = 59%
der skal jo være en mini tekst til den
hmmm
0,991^100 = 0,41
men så skal man da bare minus det fra 100% så får man det jeg ønskede.. det fik jeg af vide af en rigtig god elev fra min klasse at det skulle den meget gerne gi, men hvad vil så din forklaring være når jeg minuser 100-41 = 59%
der skal jo være en mini tekst til den
hmmm
Skriv et svar til: mini hjælp i mat - HASTER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
