Matematik

ligning!

02. juni 2012 af Abduk (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan regner man ud opgaven:

løs ligningen:

- 4x -(-10 + 8x) = (8-16x)-(14-6x) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hæv parenteserne og isoler x.


Svar #2
02. juni 2012 af Abduk (Slettet)

hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du må have lært i folkeskolen, hvordan man hæver plusparenteser og minusparenteser?

En plusparentes kan hæves og sættes uden videre.

En minusparentes kan hæves ved at ændre fortegn på hvert led inde i parentesen.


Brugbart svar (2)

Svar #4
02. juni 2012 af studienord (Slettet)

-4x +10- 8x = 8-16x- 14 + 6x

-4x -8x +10 = 8-14-16x+6x

-12x +10 = -6 - 10x 

lægges x sammen på venstre side:

12x + 10 x = -6 -10x

-2x = -16 

x= 8


Brugbart svar (1)

Svar #5
02. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Giv nu trådstarter en chance for at løse opgaven selv i stedet for at servere det færdigt på et fad.


Brugbart svar (2)

Svar #6
02. juni 2012 af studienord (Slettet)

# 5 :

Der er en lektiehjælp hjemmeside:

 


Brugbart svar (1)

Svar #7
02. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, og den bedste hjælp er små vink, der sætter spørgeren i stand til at komme videre selv med opgaven.


Svar #8
02. juni 2012 af Abduk (Slettet)

TUSIND TAK STUDIENORD:) Du er så hjælpsom.

Du ydmyger nogen og jeg har rigtig glad for det


Brugbart svar (0)

Svar #9
02. juni 2012 af SuneChr

Generelt:    Studieportalen er ikke dér, man henvender sig, hvis man kun påskønner hjælpsomheden ved at få en færdig løsning på et sølvfad båret af tjenende ånder. Sådan spiller klaveret ikke. Læs betingelserne for at bruge portalen.


Svar #10
02. juni 2012 af Abduk (Slettet)

#8

Jeg mener,  DU(STUDIENORD) ER MEGET PÆDAGOGISK!!! 


Skriv et svar til: ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.