Matematik

BMI!

02. juni 2012 af Patteguf (Slettet)

Hvordan benytter man BMI for en person?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juni 2012 af studienord (Slettet)

Benyt formlen:

BMI = vægt / højde 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2012 af jnl123

BMI = (vægt) / (højde)^2

 

kg / m^2

 

og så kan man finde ud af om man er undervægtig, normal eller overvægtig.. se:

http://da.wikipedia.org/wiki/Body_Mass_Index


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. juni 2012 af SuneChr

Søg på nettet. Der er masser af BMI tilbud. For øvrigt er det kun køer og grise, der har patter.


Brugbart svar (2)

Svar #4
04. juni 2012 af Tyrael (Slettet)

#0

BMI (body mass index) = v/h2

, hvor v er vægten i kg, og hvor h er højden i meter. 

NB: Det er vigtigt at tage højde for, at BMI udelukkende er vejledende. En bodybuilder kan f.eks. godt have et højt BMI uden at være fed, idet muskler som bekendt vejer mere end fedt. 


Skriv et svar til: BMI!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.